Skidresa Italien V 13 flyg, fullbokat!

Val di Sole v13 2019 Flyg top

Fullbokat !

Häng med oss på skidresa till Val di Sole. Vi bor som vanligt hos Sara och Franco på Hotel Henriette i Malé där vi vet att vi blir väl omhändertagna. Vi har bokat hela hotellet och kör 2 bussar med kapacitet på ca 100 pers. Vi vet att trycket blir stort från många som varit med förut men givetvis hälsar vi även nya resenärer välkomna att åka med. Vi har ju hela hotellet för oss själva och kan utnyttja alla faciliteter som vi själva vill med bl.a. Diskoteket, den fina relaxavdelningen mm. mm.

VAL DI SOLEVal Di Sole som ligger i Dolomiterna har drygt 380 km preparerade pister med ett varierande urval av blå, röda och svarta nerfarter, några av dem flera kilometer långa med en fallhöjd på 800 meter. Liftsystemet som är ett av de större i Italien hänger även ihop med Madonna di Campiglios nerfarter där Stenmark tog den första av sina 85 världscupssegrar. Navet i hela skidområdet är Monte Vigo ovanför Marilleva, därifrån går nerfarter och liftar som förenar Val di Sole med Madonna di Campiglio, härifrån tar man sig också till Monte Spolverino, som är toppberget ovanför Folgárida.
Mer info finns på
 www.skirama.it www.valdisolenet

”Flygresan” startar med lastning av skidor och er packning torsdag kväll. Anslutningsbuss avgår lördag morgon från Örebro till Arlanda där flyget (Lufthansa) till München avgår 08.05, drygt 2 timmar senare står bussen som gått tom ner till München med er packning vid flygterminalen, ni kliver ombord för vidare färd ca. 4,5 tim. genom Österrike över Brennerpasset in i Italien och vidare till Malé. Vid ankomst till hotellet på em. väntar hotellets ägare Sara o Franco med lunch. Sedan är det bara att ansluta till ”Afterbus/flight” på terrassen utanför hotellet.
6 härliga dagar väntar sedan att åka skidor och umgås med nya och gamla vänner. Hemresa tidig lördag morgon, flyget avgår från München 12.10 ank. Arlanda 14.25 Anslutningsbussen väntar utanför terminalen för vidare färd hem till Örebro.

Hotel Henriette ***.    www.hotelhenriette.it 
Kanontrevligt hotell, fantastisk personal med värdparet Sara och Franko i spetsen som tar hand om oss på allra bästa sätt med sin energi och engagemang. Aktiviteter ordnas på kvällarna.
Boende i enkel-dubbel-tre-fyr eller fembäddsrum. Alla rum med dusch, wc och balkong.
Hotellet har restaurang, bar, stort sällskapsrum, disco och jättefin spaanläggning med pool, bubbelpooler, vedeldad utomhuspool och olika sorters bastu. Mot tillägg massage.

I halvpensionen ingår: Riklig frukostbuffé med kalla och varma rätter.
Till middag serveras stor salladsbuffé, förrätt, huvudrätt och dessert. (väljer från meny)
Hotellet har även egen skidbuss som går till liftstationen Daolasa tar ca: 10 min. att köra dit.
Vi kommer även att köra med vår egen buss vissa dagar till Pejo och Passo Tonale.

Ingår i resan: Flyg med Lufthansa till München, Buss till Male’, 7 övernattningar med halvpension fr.o.m. middag ankomstdagen t.o.m. frukost avresedagen. ”Buss & Trafikservice” Transfer till backarna varje dag. Liftkortet Superskirama 6 dagar. Div. Aktiviteter på hotellet med underhållning, Disco, provsmakning av ost, Grappa och vin mm.

PrisVal di Sole v13 2019 Flyg hel
Del i dubbelrum 11 895 :- 
Vuxen i 3-4 bädd 11 295 :-
OBS priser inkl. liftkort 6 dagar ( Sönd - Fred )

Tillägg:   
Enkelrum: 1 100 :-
Bussanslutning t.o.r ca 400 :-
Avbeställn.skydd p/pers.   200 :-


pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: på nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39 

Rese info

Avresa datum 2019-03-23
Hem datum 2019-03-30
Max resenärer 40
Pris 11,895.00kr
11,895.00kr 17
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill