Bremen

Oktoberfest Bremen2018 top

Följ med till en av Tysklands största och äldsta folkfester, ”Bremer Freimarkt” Bremens Oktoberfest. I slutet av oktober t.o.m. första helgen i November förvandlas Bremen till riktig folkfest och det råder uppsluppen feststämning i hela staden. Vi har i år valt att åka finalhelgen då det även är Allhelgona helg. 

2018 blir 13e året vi kör till en av Tysklands största folkfester.bremen2017 höger

Dagsprogram: Obs vi kör dagtid med 3 nätter och 2 hela dagar i Bremen.

Torsdag: Start från Örebro tidig morgon, Via Helsingborg och Rödby är vi i Tyskland på em. Innan vi kör vidare mot Bremen stannar vi vid Gränshandel i Burg för att köpa med oss lite billiga starkvaror hem. Beräknad ankomst till vårt fina hotell Radison Blu som ligger i centralaste Bremen på kvällen. Ett flertal restauranger ligger i närhet av hotellet.

Fredag: Efter en riklig Tysk frukost är dagen fri att på egen hand upptäcka vad den fina storstaden Bremen har att erbjuda, kanske besöker man någon av de stora shoppinggatorna där det finns mängder med varuhus, butiker, pubar och restauranger.

På kvällen träffas för gemensam promenad till den stora festplatsen där vi har bord bokade i den största av festhallarna ”Bayern Festhalle”. Här är det ”UMPAPUMPA” hela kvällen där livemusiken avlöser varandra. Sznitsel och öl ingår i entrebiljetten.

Lördag: Frukost sedan ännu en dag att spendera i fina Bremen.

Kvällen fortsätter där vi slutade kvällen innan, i någon av de stora festhallarna.

Söndag: Efter ännu en god Tysk frukost lastar vi bussen för hemfärd och kör sedan samma väg tillbaka via Danmark.

Åter Örebro ca. 23.00.

Ingår i resan:

Resa med bekvämaste turistbuss, båtresa, vägavgifter, 3 nätter del i dubbelrum med frukost på Radison Blu (med inomhuspool) i centralaste Bremen.

Pris: 3 595 :-

Oktoberfest Bremen2018 hel

Tillägg:

Avbeställningsskydd: 200 :-
Enkelrumstillägg:  800 :-
Bordsbokning i Bayern festhalle inkl. Mat och 1 liter öl: 25 Euro

pdf button Ladda ner som pdf fil för utskrift

Bokning: På nedan knapp
eller på mail bjorn@bussochtrafik.se
Frågor Björn tele: 070-586 00 39

 

Rese info

Avresa datum 2018-11-01
Hem datum 2018-11-04
Max resenärer 50
Pris 3,595.00kr
Det går ej längre att boka denna resa!
3,595.00kr 45
Dela denna:

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..