BUSS & TRAFIK AB

......Familjeföretaget som startades i början av 2000-talet är den lilla personliga researrangören. Vi har som främsta mål att ni alltid ska trivas tillsammans med oss, känna er väl omhändertagna i en trygg, trivsam och rolig miljö. Resorna sätter vi själva ihop, både efter era önskemål och egna erfarenheter. Vi har kört buss i de flesta av Europas länder och har på så sätt skaffat oss stor erfarenhet. Vi är själva alltid med och tar ansvar på våra resor, Björn som chaufför och reseledare. Helene finns tillhands under hela resan och ser till att ni trivs både på resmålet och ombord på bussen. Sonen Johan som chaufför och reseledare. Inte minst viktig är vår ”trivselfarbror” Steve både som chaufför, reseledare och glädjespridare.

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Vi har Sedan starten gjort mängder av resor i Europa. Sol & bad och upplevelseresor i Spanien, Italien, Ungern, Österrike och Frankrike för att nämna några. Vi kör varje år skidresor till Italien och Österrike. Sportresor ex. Hockey-VM, Formel-1, Ryttartävlingar och ungdomslag till cuper i Europa. Weekendresor med olika teman såsom Julmarknader och Oktoberfester. Vi har alltså en stor erfarenhet av resor i Europa och tillsammans med er ska de bli ännu fler.

Vilka reser med oss?
Våra resenärer finns i alla åldrar. Allt ifrån ungdomar, barnfamiljer till seniorerna. Vi kör gärna även grupper från skolor, seniorföreningar, företag och idrottsföreningar.
Alla är ni hjärtligt välkomna att resa med oss. Med vänliga hälsningar Björn, Helene,Johan och Steve

Om oss:

Vi är en bussresearrangör som erbjuder allt från beställningstrafik till färdiga resepaket för familjer, seniorer och idrottsföreningar. Vi arrangerar resor både inom Sverige och i övriga Europa, till exempel sol- och badresor, skidresor, sportresor och seniorresor . Vår målsättning är att alla - unga som gamla - skall trivas på våra resor. Våra resor utgår från Örebro men på våra resor ut i Europa plockar vi gärna upp resenärer på vägen söderut genom Sverige..

Kontakta oss:

070-586 0039

bjorn@bussochtrafik.se

facebook

Resevillkor Läs mer >>

Vi har givetvis lagstadgad resegaranti ställd hos Kammarkollegiet. Läs mer >>

Sigill